• ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 265, 13671 ΑΧΑΡΝΕΣ ΤΗΛ. 210 238 3353

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

 

Η εταιρεία "Φανοβαφές Λίβας" αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει ή να αναπαλαιώσει το αυτοκίνητο σας.

Γνώμονας στην διαδικασία ανακατασκευής είναι η πλήρης αφαίρεση διαβρώσεων και οξειδώσεων στον σκελετό του αυτοκινήτου έτσι ώστε να εκμηδενιστεί η πιθανότητα "επιστροφής" της διάβρωσης κατά τα επόμενα έτη.

Χρησιμοποιούμε υλικά Wurth άριστης ποιότητας κατά την διάρκεια των επισκευών, όπως σταθεροποιητής σκουριάς (rust inhibitor), αστάρι ψυχρού γαλβανίσματος (cold zinc primer), κόλλες αρμών (seam sealer), κερί κοιλωμάτων (cavity wax), υποδαπέδια προστασία (underseal) και σε σημεία που απαιτούνται ηλεκτροπόντες (spot welds) σε επικαλυπτόμενες λαμαρίνες, ειδικό αστάρι που επιτρέπει την πραγματοποίηση κολλήσεων στις λαμαρίνες αυτές (weld-through primer) με ταυτόχρονη αντισκωριακή προστασία.

Η ποιότητα των υλικών μας καθώς και η ποιότητα των επισκευών μας, εγγυάται την υψηλού επιπέδου ανακατασκευή του κλασσικού αυτοκινήτου σας.

Κατά την διάρκεια της αποκατάστασης του αυτοκινήτου, οι εργασίες φωτογραφίζονται και αποστέλλονται με e-mail στον ιδιοκτήτη ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση της προόδου των επισκευών. Με αυτό τον τρόπο ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση έχοντας πλήρη εικόνα των επισκευών - στο τέλος των εργασιών έχει δημιουργηθεί πλήρες φωτογραφικό αρχείο που ξεκινάει απο το "πριν" και φτάνει στο "μετά".