• ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 265, 13671 ΑΧΑΡΝΕΣ ΤΗΛ. 210 238 3353

ΒΑΦΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

 

Η εταιρεία "Φανοβαφές Λίβας" διαθέτει ιδιόκτητο φούρνο που πληρεί τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις. Ο φούρνος μας είναι πλήρως εξοπλισμένος με τα απαραίτητα υλικά που εγγυόνται σωστή βαφή, σωστό εξαερισμό και ιδανική θερμοκρασία βαφής.

Επίσης η χρήση επώνυμων χρωμάτων εγγυάται την χρωματική ομοιογένεια του αυτοκινήτου σας. Με την βοήθεια σύγχρονης τεχνικής (μίξη χρωμάτων ελεγχόμενη από Η/Υ) μπορούμε να "ταιριάξουμε" την απόχρωση του εργοστασιακού χρώματος του αυτοκινήτου με εκείνη που θα πραγματοποιηθεί.

Χρησιμοποιούμε επώνυμα χρώματα νέας τεχνολογίας από την Max Meyer, θυγατρική εταιρεία της PPG (Pittsburgh Plate Glass Co.), υδροδιαλυτά φιλικά προς το περιβάλλον και εύκολα στην εφαρμογή τους. Η χρήση επώνυμων υλικών μας εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς και κάλυψη από την αντιπροσωπεία σε περίπτωση εμφάνισης μη αποδεκτού αποτελέσματος / φινιρίσματος. Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρώματα που χρησιμοποιούμε παρασκευάζονται όπως προαναφέρθηκε από την PPG, εταιρεία με πάνω από 100 χρόνια παρουσίας στον κλάδο χρωμάτων και χημικών εφαρμογών με εξειδίκευση στην αυτοκίνηση, αεροναυπηγική, ναυτιλία κλπ.